Barendregt Mechanisatie (Oude-Tonge) | Massey Ferguson dealer Barendregt Mechanisatie - dealer Massey Ferguson
english flag

Gaat u met ons mee naar de AgroTechniek Holland?

geschreven op: 29-08-2018





Van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september vindt Nederlands grootste landbouwbeurs plaats: de AgroTechniek Holland 2018. Barendregt Mechanisatie is natuurlijk ook aanwezig in Biddinghuizen. Wilt u ons daar bezoeken? Wij hebben enkele vrijkaarten voor belangstellenden! Vraag het aan Kees of Nico (0187-642677).

Op deze vijfde editie van de ATH tonen honderden exposanten de nieuwste machines en trends in de landbouwmechanisatie. Barendregt Mechanisatie vindt u op buitenlocatie V1, het gezamenlijke terrein van de Massey Ferguson-dealers.

Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines worden beproefde onderdelen zoals de innovatieprijs Bronzen Sikkel en het Trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen wegens succes geprolongeerd. Op het demoterrein van 40 hectare naast het beursterrein kunnen bezoekers kennisnemen van relevante machine- en bewerkingsdemonstraties. Ook wordt aandacht besteed aan precisielandbouw, door deelnemers die onder de noemer ‘precision farming’ landbouwtechnieken van de toekomst tonen in demonstraties en op hun stands.