Barendregt Mechanisatie (Oude-Tonge) | Massey Ferguson dealer Barendregt Mechanisatie - dealer Massey Ferguson
english flag

Nieuwe MF IDEAL bij Agritechnica

geschreven op: 22-11-2017

De gloednieuwe IDEAL-serie combines van Massey Ferguson werd afgelopen week tijdens de Agritechnica in Hannover vol trots gepresenteerd. En terecht! Het geheel nieuw ontwikkelde model maaidorser, gemaakt op basis van wensen en eisen van boeren en loonwerkers zelf, staat garant voor optimaal gebruiksgemak en rendement.

De IDEAL zal in 2019 worden opgenomen in het verkoopprogramma van Massey Ferguson. Belangstelling? Volgend jaar kunt u deze geavanceerde combine al live bewonderen in Nederland. De locatie is nu nog niet bekend, maar wij houden u uiteraard op de hoogte.

MF IDEAL

De compleet nieuwe en hoogwaardige combine-reeks MF IDEAL valt op, op alle niveaus. De enorme capaciteit: van 451 tot 647 pk. De immense graantank: 12500 of 17100 liter. De hoge lossnelheid: 140 of 210 liter per seconde. Grote rotors: single helix 4,84 of dual helix 4,84 meter. Smalle transportbreedte: 3,3 meter. Deze landbouwmachine is dan ook bekroond met zilver tijdens de DLG Innovation Awards (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft).

Wilt u meer weten over de MF IDEAL? Bel ons gerust!