Barendregt Mechanisatie (Oude-Tonge) | Massey Ferguson dealer Barendregt Mechanisatie - dealer Massey Ferguson
english flag

Nieuw geleverde klepelmaaier Perfect ZW-210 direct in gebruik genomen

geschreven op: 01-11-2017

Eind oktober mochten wij in de omgeving een nieuwe zijklepelmaaier afleveren. De gelukkige eigenaar ging direct met zijn aankoop aan de slag. De Perfect ZW-210, met een werkbreedte van 2,10 meter en 0,8 kg hamerklepels, heeft een grote slagkracht in riet en laat een mooi maaibeeld zien.

Multimaaiers serie ZW

De universele ZW-klepelmaaiers zijn ideaal voor het onderhoud van perceelranden, groenstroken, wegbermen, slootkanten, etc. De machines worden standaard geleverd met een vrijloopaftakas en uitgevoerd met een zware driepuntsbok met geïntegreerde aanrijdbeveiliging.

De multimaaiers hebben een zijdelingse verstelmogelijkheid van 165 cm (frontmodellen 110 cm). Het werkbereik is hydraulisch regelbaar van plus 900 tot min 600. De wand van de maaikop is van dubbelwandig plaatstaal en op kritische aanbouwposities versterkt. De lagers van de looprol zijn uitgevoerd met speciale afdekdoppen om het indringen van vocht, stof en modder tegen te gaan.

De Perfect-machines van fabrikant Van Wamel staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en dienstverlening.

Meer weten? Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust!