Perfect gazon in opa's tuin

Geschreven op: 14-11-2018

Het grasveld van 'Opa's tuin' op Goeree-Overflakkee wordt sinds kort verzorgd door robotmaaier Miimo. De innovatieve Honda-maaier volgt moeiteloos de indeling en contouren van de tuin, zonder lawaai en overlast.

De intelligente robotmaaier van Honda: Miimo

De waterdichte Miimo heeft een zonemanagement voor optimale dekking en is ook geschikt voor hellingen en een oneffen ondergrond. Met een instelbare maaihoogte van 20 tot 60 mm, soepele draaitechnologie en mogelijkheid van automatische maaitijd- en maaitechniekinstelling zorgt Miimo voor een perfect gemaaid gazon. De robotmaaier is afspoelbaar met een tuinslang en beschikt over een antidiefstalbeveiliging.

Wilt u meer informatie? Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust!Aflevering zaaicombinatie

Geschreven op: 24-10-2018

Afgelopen week mochten wij aan een akkerbouwbedrijf op Goeree-Overflakkee een Gaspardo-zaaicombinatie leveren. De Dama 300 is een opbouw-graanzaaimachine met een klassiek nokkenradsysteem, uitgevoerd met 24 Corex-schijven, een achtereg en loopplateau.

Gaspardo Dama 300

De Gaspardo Dama 300 is een opbouw-graanzaaimachine met een nokkenradsysteem, uitvoerbaar met zaaikouters, enkelschijf kouters of dubbelschijf kouters. De aandrijving geschiedt mechanisch door middel van een stappenwiel of elektrisch door middel van een Genius-aandrijving. Er zijn tweedelige kartelwielen voor grof/fijn zaad en er is centrale en individuele drukregeling. De machine is voorzien van afdraaiproef, zaadpeilaanduider, verlichtingsset, indekeg en opstaptrede. De werkbreedte is 300 cm in combinatie met rotoreg Maschio Drago.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Gaspardo-zaaimachines.Massey Ferguson Diamond Days

Geschreven op: 03-10-2018

Massey Ferguson is 60 jaar en dat wordt gevierd met de MF Diamond Days. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op 25, 26 of 27 oktober van 10.00 tot 21.00 uur (donderdag, vrijdag) of van 10.00 tot 17.00 uur (zaterdag). Locatie: Vrebamelkvee te Vredepeel (NL).

Tijdens de MF Diamond Days zijn er o.a.:

 • Presentaties van het full-line programma van Massey Ferguson

 

 • Demonstraties met Massey Ferguson tractoren en machines, geavanceerde techniek en proefrijden

 

 • Rondleidingen met begeleiding op het moderne Vrebamelkveebedrijf

 

Als u zich vooraf inschrijft voor de Diamond Days ontvangt u een MF memoryspel.

Vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met Kees of Nico (0187-642677).Demotrekker met woeler ingezet

Geschreven op: 26-09-2018

De MF 7720 Dyna-6 Efficient is met de Vigolo KRC 300/6 momenteel als demo in gebruik in de Hoeksche Waard.

De Massey Ferguson, met een maximaal vermogen van 225 pk met boost, is een betrouwbare trekker uit de MF 7700-tractorserie. De Vigolo-voorzetwoeler, met zes tanden op een werkbreedte van 3 meter en een framehoogte van 920 mm, is uitgerust met een breekboutbeveiliging.

Heeft u interesse in een MF-trekker of Vigolo-ondergrondwoeler? De landbouwmachines zijn binnenkort weer beschikbaar voor een demonstratie. Neem gerust contact op met Kees Barendregt (06 51345827 / kees@barendregt.nl) of Nico Osseweijer (06 22522487 / nico@barendregt.nl) voor meer info.Gaat u met ons mee naar de AgroTechniek Holland?

Geschreven op: 29-08-2018

Van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september vindt Nederlands grootste landbouwbeurs plaats: de AgroTechniek Holland 2018. Barendregt Mechanisatie is natuurlijk ook aanwezig in Biddinghuizen. Wilt u ons daar bezoeken? Wij hebben enkele vrijkaarten voor belangstellenden! Vraag het aan Kees of Nico (0187-642677).

Op deze vijfde editie van de ATH tonen honderden exposanten de nieuwste machines en trends in de landbouwmechanisatie. Barendregt Mechanisatie vindt u op buitenlocatie V1, het gezamenlijke terrein van de Massey Ferguson-dealers.

Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines worden beproefde onderdelen zoals de innovatieprijs Bronzen Sikkel en het Trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen wegens succes geprolongeerd. Op het demoterrein van 40 hectare naast het beursterrein kunnen bezoekers kennisnemen van relevante machine- en bewerkingsdemonstraties. Ook wordt aandacht besteed aan precisielandbouw, door deelnemers die onder de noemer ‘precision farming’ landbouwtechnieken van de toekomst tonen in demonstraties en op hun stands.Zware loonwerkersfrees naar Ooltgensplaat

Geschreven op: 29-08-2018

Half augustus mochten wij een nieuwe Maschio SC leveren aan biologisch akkerbouwbedrijf Mosselman. Deze zware loonwerkersfrees, met een werkbreedte van 3 meter, heeft een tandwielaandrijving waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Maschio SC

Verdere kenmerken van de standaarduitrusting van de Maschio SuperCobra: plaatdikte 8 mm, 3 plus 3 versnellingen (rotor bij 540 t/min: 133 - 162 - 220, rotor bij 1000 t/min: 181 - 246 - 300), 6 messen per flens, aftakas met slipkoppeling, diepteregeling door sleepvoeten, aanpik cat. II en doorlopende aftakas.Vigolo-woeler staat klaar voor demo

Geschreven op: 18-07-2018

Heeft u interesse in de Vigolo KRC 300/6? De ondergrondwoeler is nu beschikbaar voor voor een demonstratie. Bel of mail ons gerust!

 

De Vigolo KRC 300/6 heeft zes tanden op een werkbreedte van 3 meter en heeft een framehoogte van 920 mm. Iedere tand heeft een breekboutbeveiliging die zo geconstrueerd is dat de tand bij breuk niet in het volgwerktuig kan komen. Een hydraulische hef behoort tot de standaard uitrusting waardoor volgmachines eenvoudig aan en af te koppelen zijn.

 

Wilt u meer informatie over landbouwmachines? Of wilt u de Vigolo eens goed bekijken? Neem dan contact met ons op: bel 0187-642677 of mail naar info@barendregt.nl.Thaler-cirkelmaaier afgeleverd

Geschreven op: 11-07-2018

Pensionstal Scheldemonde, gevestigd in Bruinisse, is sinds kort eigenaar van een mooie Thaler-cirkelmaaier. Afgelopen dinsdag mochten wij de maaier afleveren bij de manege op Schouwen-Duiveland. De cirkelmaaier heeft een werkbreedte van 1,20 meter, is hydraulisch aangedreven en bezit een Thaler-aansluiting.

 Nieuwe Robert-kuilhapper voor veehouder

Geschreven op: 20-06-2018

Half juni mochten wij een gloednieuwe Robert GMC 190 afleveren bij Peter de Hoop, veehouder op Schouwen-Duiveland. Deze kuilhapper met euro-aansluiting is gemaakt van een hoogwaardige staalsoort.

Robert GMC 190

De Robert GMC 190 is speciaal ontworpen voor het laden van alle soorten kuilvoer. Standaarduitrusting: snijdende grijper met verwijderbare messen, slijtmes van Hardox-staal, zeer krachtige vijzels, dubbele bestuurde terugslagklep voor circuits met open centrum, verwijderbare trekhaken en een anticorrosiebehandeling (epoxy primer en polyurethaan-afwerking). De GMC 190 heeft een breedte binnen in de bak van 1,9 meter, een volume van 0,95 kuub en een gewicht van 950 kg.

Meer informatie? Bel of mail ons gerust!

 Nieuwe MF-trekker voor familie De Graaff

Geschreven op: 23-05-2018

Afgelopen vrijdag ging een nieuwe Massey Ferguson 5712 S Dyna-4 Efficient richting Melissant. De familie De Graaff heeft hiermee een veelzijdige tractor verkregen, met 100 liter pomp, een elektrische joystick voor de bediening van twee elektrische ventielen, twee mechanische ventielen, geveerde cabine, 3 toeren aftakas, airco, meedraaiende voorspatborden, extra wegverlichting, Michelin-banden 600/65R38 en 480/65R28.

Massey Ferguson 5700 S-serie

De MF 5700 S is geschikt voor werk rond de boerderij, in het veld en op de weg. De 4,4 liter viercilindermotor biedt een maximaal vermogen van 95-130 pk en heeft een laag brandstofverbruik. Alle 5700S-modellen kunnen worden uitgerust met een Dyna-4 of Dyna-6. Andere pluspunten: doordachte vormgeving en hoog comfortniveau, speciale voorladermogelijkheden, verbeterde wendbaarheid, hef- en aandrijfvermogen voor de zwaarste toepassingen en een ruime keuze aan aftakasopties. Een echte alleskunner!

Meer weten over Massey Ferguson?

Neem contact met ons op. Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust.Nieuwe maaier voor Gemeente Goeree-Overflakkee

Geschreven op: 16-05-2018

Deze week hebben wij een gloednieuwe Votex RoadFlex geleverd aan de gemeente Goeree-Overflakkee. De maaier heeft een werkbreedte van 2,10 meter, 66 40x12 klepels, een hydraulische botsbeveiliging aan voor- en achterzijde en rubberen achterafscherming.

Votex RoadFlex

De RoadFlex is een combinatie van een zijklepelmaaier en vlakklepelmaaier. Door een sideshift van zo'n 2,5 meter kan zowel achter als naast de trekker worden gemaaid. De maaibak blijft altijd kort achter de trekker. Dankzij de speciale driepuntbok met hydraulisch veersysteem worden trillingen gereduceerd.Perfect-klepelmaaier voor Pannekoek Sloopwerken

Geschreven op: 16-05-2018

Pannekoek Sloopwerken uit Zierikzee heeft een nieuwe klepelmaaier. De Perfect ZF2-210, die wij afgelopen vrijdag mochten afleveren, heeft een werkbreedte van 2,10 meter en is uitgerust met 0,8 kg klepels.

Zijklepelmaaier Perfect ZF2-210

Perfect-zijklepelmaaiers uit de ZF2-serie zijn speciaal ontwikkeld voor intensief onderhoud van slootkanten, wegbermen, etc. Het werkbereik en de zijdelingse verplaatsing zijn hydraulisch instelbaar. De klepels zijn gemonteerd met zware M20-bouten op de uitgebalanceerde klepelas, die indirect en elastisch wordt aangedreven via een vijfvoudige Powerband met automatische spanner waardoor de tandwielkast wordt beschermd tegen zware stootbelastingen. Tevens is de machine standaard voorzien van een Walterscheid-vrijloopaftakas.

Perfect-fabrikant Van Wamel BV levert klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. De hoogwaardige en robuuste machines zijn gericht op de professionele gebruiker.

Meer weten over klepelmaaiers?

Neem contact met ons op. Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust.

 Melkveehouder Sommelsdijk blij met occasion Massey Ferguson

Geschreven op: 09-05-2018

Huibert Groeneveld is de nieuwe eigenaar van een mooie MF 6270. Deze occasion van Massey Ferguson, die wij begin mei mochten afleveren, is uitgerust met een dynashift plus, powershuttle omkeerschakeling, airco, brede spatborden, spatbordverbreders, autodrive, Zuidberg-fronthef 2.8 kN met aftakas en 520/70R38 & 420/70R28 banden.

 MF-occasion voor Melkveebedrijf Den Hartogh

Geschreven op: 04-05-2018

Deze week hebben wij aan Melkveebedrijf Den Hartogh uit Achthuizen een mooie MF-occasion geleverd. De Massey Ferguson 6455 dyna-6 is uitgerust met een frontaftakas om een frontmaaier aan te kunnen drijven. Verder beschikt de trekker over een datatronic boardcomputer, een closed center load-sensing met elektrische ventielen en een luchtgeveerde cabine.

 MF 6716 S afgeleverd op Flakkee

Geschreven op: 25-04-2018

Aan een akkerbouwer in Nieuwe-Tonge hebben wij kortgeleden een nieuwe Massey Ferguson geleverd. Zijn MF 6716 S Dyna-VT Exclusive, uitgevoerd met een af-fabriek gps, heeft een maximaal vermogen van 185 pk (met boost). Door de goede vermogen/gewichtsverhouding is deze tractor een echte allrounder.

De MF 6716 S

De efficiënte MF 6716 S Dyna-VT heeft een nauwkeurig brandstofsysteem dat berekent hoeveel brandstof de motor op ieder moment nodig heeft, afhankelijk van de motorbelasting tijdens transport, veldwerk, werk met de aftakas of hydraulische toepassingen. De Dyna-VT heeft een continu variabele transmissie (cvt) voor traploos rijden met optimaal bedieningsgemak. De trekker heeft, naast een uitgebreid pakket standaardapparatuur, een ruime keuze aan cabineuitvoeringen en extra's. De MF 6700 S-serie beschikt over een krachtig hef- en voorladervermogen en volop hydraulische capaciteit.Nieuwe Wifo-woeler voor Westhoeve Potatoes

Geschreven op: 20-04-2018

Deze week hebben wij de Wifo WU23-V mogen leveren aan Westhoeve Potatoes BV. Het internationale familiebedrijf uit Ouddorp is nu eigenaar van een nieuwe woeler met drie rechte tanden en 2750 mm rol, 85 cm doorlaat en 20 cm beitelbreedte.

Wifo WU23-V

De Wifo WU23-V is uitermate geschikt voor moeilijke omstandigheden en heeft een zwaar en solide frame. De tanden zijn voorzien van een breekboutbeveiliging. De rechte tanden hebben een dikte van 30 mm. De buitenste tanden zijn traploos in breedte verstelbaar. De maximale werkdiepte is 700 mm.

 Een perfect gazon zonder zorgen

Geschreven op: 05-06-2018

Miimo zorgt voor een perfect gemaaid gazon. De robotmaaier staat nu bij ons klaar voor een demonstratie! Bel 0187-642677 en vraag een demo aan.

De intelligente robotmaaier Miimo van Honda volgt moeiteloos de indeling en contouren van uw tuin. Enkele kenmerken van deze innovatieve grasmaaier: geen lawaai en overlast dankzij elektromotoren, waterdicht, ook geschikt voor hellingen en oneffen ondergrond, zonemanagement voor optimale dekking, instelbare maaihoogte van 20 tot 60 mm, soepele draaitechnologie, automatische maaitijd- en maaitechniekinstelling mogelijk, afspoelbaar met tuinslang, flexibel laadstation en instelbaar via bluetooth smartphoneapp. Daarnaast beschikt de Miimo over een antidiefstalbeveiliging.

Meer weten? Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust!

 Demomodel MF 7720 staat klaar voor uw proefrit!

Geschreven op: 11-04-2018

Bij Barendregt Mechanisatie in Oude-Tonge staat nu een allround tractor van Massey Ferguson klaar voor belangstellenden die een proefrit willen maken. De Massey Ferguson 7720 Dyna-6, met een maximaal vermogen van 225 pk met boost, is een betrouwbare trekker uit de MF 7700-S-tractorserie.

De MF 7700-serie

Deze serie van Massey Ferguson is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van professionele landbouwers, ongeacht hun bedrijfsomgeving of bedrijfstype. Met een breed aanbod aan vermogens, transmissies, cabinespecificaties, hydraulische functies en aftakasopties kan de MF 7700-serie worden aangepast aan uw wensen, waardoor een groot aantal praktische en solide oplossingen op maat beschikbaar wordt.

Belangstelling?

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met Kees Barendregt (06 51345827 / kees@barendregt.nl) of Nico Osseweijer (06 22522487 / nico@barendregt.nl) .

 Twee Vigolo's KRC 300/6 afgeleverd

Geschreven op: 07-03-2018

Afgelopen maand hebben wij twee Vigolo-onderwoelers mogen leveren aan bedrijven in de omgeving: op Schouwen-Duiveland en op Flakkee.

De Vigolo KRC 300/6 heeft zes tanden op een werkbreedte van 3 meter en heeft een framehoogte van 920 mm. Iedere tand heeft een breekboutbeveiliging die zo geconstrueerd is dat de tand bij breuk niet in het volgwerktuig kan komen. Een hydraulische hef behoort tot de standaard uitrusting waardoor volgmachines eenvoudig aan en af te koppelen zijn.

Wilt u meer informatie over deze machine? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 0187-642677 of mail uw vraag naar info@barendregt.nl.Maschio Dominator afgeleverd

Geschreven op: 24-01-2018

Onlangs hebben wij in de buurt een Maschio Dominator DM 3000 afgeleverd. Wij wensen de nieuwe eigenaren vele succesvolle grondbewerkingskilometers met deze 3 meter brede rotorkopeg met verlichting en hydraulische volgbok.

DM 3000

De Dominator DM 3000 – 88-132 kW (120-180 HP) / werkdiepte 28 cm / 24 messen – voldoet ruimschoots aan de vereisten van middelgrote boerderijen en aannemers. Deze rotorkopeg kan worden gekoppeld aan tractoren met gemiddeld-hoog vermogen en is in het bijzonder geschikt voor gebruik in combinatie met een zaaimachine. De solide structuur en het gebruik van mestanden maakt van de DM 3000 een ideaal werktuig, zelfs voor niet-geploegde landbouwgrond.Nieuwe MF IDEAL bij Agritechnica

Geschreven op: 22-11-2017

De gloednieuwe IDEAL-serie combines van Massey Ferguson werd afgelopen week tijdens de Agritechnica in Hannover vol trots gepresenteerd. En terecht! Het geheel nieuw ontwikkelde model maaidorser, gemaakt op basis van wensen en eisen van boeren en loonwerkers zelf, staat garant voor optimaal gebruiksgemak en rendement.

De IDEAL zal in 2019 worden opgenomen in het verkoopprogramma van Massey Ferguson. Belangstelling? Volgend jaar kunt u deze geavanceerde combine al live bewonderen in Nederland. De locatie is nu nog niet bekend, maar wij houden u uiteraard op de hoogte.

MF IDEAL

De compleet nieuwe en hoogwaardige combine-reeks MF IDEAL valt op, op alle niveaus. De enorme capaciteit: van 451 tot 647 pk. De immense graantank: 12500 of 17100 liter. De hoge lossnelheid: 140 of 210 liter per seconde. Grote rotors: single helix 4,84 of dual helix 4,84 meter. Smalle transportbreedte: 3,3 meter. Deze landbouwmachine is dan ook bekroond met zilver tijdens de DLG Innovation Awards (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft).

Wilt u meer weten over de MF IDEAL? Bel ons gerust!

 Nieuw geleverde klepelmaaier Perfect ZW-210 direct in gebruik genomen

Geschreven op: 01-11-2017

Eind oktober mochten wij in de omgeving een nieuwe zijklepelmaaier afleveren. De gelukkige eigenaar ging direct met zijn aankoop aan de slag. De Perfect ZW-210, met een werkbreedte van 2,10 meter en 0,8 kg hamerklepels, heeft een grote slagkracht in riet en laat een mooi maaibeeld zien.

Multimaaiers serie ZW

De universele ZW-klepelmaaiers zijn ideaal voor het onderhoud van perceelranden, groenstroken, wegbermen, slootkanten, etc. De machines worden standaard geleverd met een vrijloopaftakas en uitgevoerd met een zware driepuntsbok met geïntegreerde aanrijdbeveiliging.

De multimaaiers hebben een zijdelingse verstelmogelijkheid van 165 cm (frontmodellen 110 cm). Het werkbereik is hydraulisch regelbaar van plus 900 tot min 600. De wand van de maaikop is van dubbelwandig plaatstaal en op kritische aanbouwposities versterkt. De lagers van de looprol zijn uitgevoerd met speciale afdekdoppen om het indringen van vocht, stof en modder tegen te gaan.

De Perfect-machines van fabrikant Van Wamel staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en dienstverlening.

Meer weten? Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust!Nu verkrijgbaar: voordelige Dolmar-kettingzagen

Geschreven op: 20-09-2017

Op zoek naar een betrouwbare kettingzaag? Wij leveren een breed assortiment Dolmar-kettingzagen, geschikt voor licht snoeiwerk tot het vellen van bomen. Prijzen vanaf €199 ex btw. Nu uit voorraad leverbaar!

Speciale aanbieding

 • De populaire PS-5105 met een zwaardlengte van 38 mm hebben wij nu te koop voor slechts €450 (adviesprijs €545).

 

 • De PS-500-45 is momenteel met kist verkrijgbaar voor €509.

 

De juiste kettingzaag

Er zijn sterke kettingzagen in verschillende klassen. Kies de zaag die bij u past en ontdek hoe een Dolmar-kettingzaag het verschil maakt. Heeft u advies nodig? Bel of mail ons gerust. Of kom langs. We adviseren u graag.

Authorized Dolmar Dealer

Barendregt Mechanisatie BV is een trotse Authorized Dolmar Dealer. Dolmar staat bekend als leverancier van hoogwaardig, duurzaam en gebruiksvriendelijk gereedschap voor tuin, bos en park.

Prijzen zijn ex btw.Open Bedrijvendag Tonisseweg op 9 september

Geschreven op: 30-08-2017

Op zaterdag 9 september van 10.00 tot 16.00 uur organiseren de ondernemers van het bedrijventerrein Tonisseweg te Oude-Tonge een open dag. U bent van harte welkom. Graag laten wij onze showroom en werkplaats aan u zien. Voor bezoekers ligt een verrassing klaar.

De Boezemweg, van Breeman Fietsen tot en met Van der Ven, zal die dag worden afgesloten in verband met de openluchtactiviteiten. Gepland staan onder meer een kartdemonstratie, diverse horecagelegenheden en een artiestenpodium.

Verder wordt een gedeelte van de Tramweg bij Partyservice Nederland afgesloten. Hier is ruimte voor kinderattracties, bootcamp-demonstraties en aandacht voor oldtimers en oude ambachten.

Wij hopen u op zaterdag 9 september te mogen begroeten aan de Tramweg 2A!Nieuwe Massey Ferguson 5713 SL afgeleverd

Geschreven op: 14-06-2017

Op vrijdag 9 juni hebben wij een gloednieuwe MF 5713 SL Dyna-6 Efficient 130 pk afgeleverd aan Maatschap van Nieuwenhuijzen. Het landbouwbedrijf uit Dirksland heeft hiermee gekozen voor een betrouwbare tractor met een prima verhouding pk/gewicht, ideaal voor o.a. de getrokken spuitmachine.

 

De MF 5700 SL serie

 

De MF 5700 SL serie zet de meervoudig bekroonde prestaties van zijn voorgangers voort in dit 100-130 pk segment en is ontworpen om de eisen van moderne landbouwwerktuigen aan te kunnen en de benodigde werksnelheid te leveren. De trekkers zijn in diverse specificaties verkrijgbaar voor elk bedrijf.

 

Een 4,4 liter Agco Power viercilindermotor drijft de 100 tot 130 pk modellen aan. Deze geavanceerde, elektronisch bestuurde motor gebruikt common-rail-brandstofinjectie, gecombineerd met een hoge luchtstroom door vier kleppen/cilinders, voor efficiënt beheer van het verbrandingsproces voor maximale zuinigheid en vermogen.

 

De Efficient-specificatie is bedoeld voor een hogere productiviteit dankzij speciale functies en stelt de bestuurder in staat sneller, met hogere kwaliteit en nauwkeurigheid te werken. De Efficient-specificatie is verkrijgbaar op alle tractoren uit de MF 5700 SL serie. Hij wordt geleverd met Dyna-4 of Dyna-6 versnellingsbak, met AutoDrive standaard.

 Agrimaster klepelmaaier afgeleverd

Geschreven op: 10-05-2017

Vandaag afgeleverd aan Mts Lokker & D.N. van Strien uit Herkingen: een Agrimaster FZN 200 klepelmaaier met extra zware aandrijfkast, hamerklepels en mulchstrip om het gras beter te verhakselen. Deze machine heeft een groot zwenkbereik en kan zowel achter de trekker worden gebruikt als naast de trekker om slootkanten te maaien.Gezocht: allround servicemonteur

Geschreven op: 26-04-2017

Wij zijn op zoek naar een ervaren servicemonteur voor landbouwwerktuigen. DE baan voor jou?

Barendregt Mechanisatie is een officiële dealer van Massey Ferguson, een wereldmerk met meer dan 150 jaar geschiedenis in het ontwerpen, bouwen en vernieuwen van landbouwmachines.

Taakomschrijving

• Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan tractoren en landbouwmachines.
• Uitvoeren van servicewerkzaamheden, reparaties en testen / diagnose.
• Adviseren aan klanten / gebruikers.
• De werkzaamheden vinden zowel in de werkplaats als op locatie plaats.

 

Wij vragen
• Zelfstandig kunnen werken.
• Ervaring / opleiding binnen de landbouwtechniek of soortgelijk.
• MBO/HBO werk- en denkniveau.
• Kunnen werken met een computer.
• Ervaring met elektronica, hydrauliek en metaalbewerking.
• Dynamische en klantgerichte instelling.

 

Wij bieden
• Een klein en prettig team.
• Een goed uitgeruste servicewagen.
• Diverse cursusmogelijkheden.

 

Ben jij geïnteresseerd? Mail dan je cv naar info@barendregt.nl. 

 Seizoensaanbieding Honda-grasmaaiers

Geschreven op: 02-05-2018

Honda heeft deze lente/zomer leuke aanbiedingen! Diverse benzinemaaiers zijn nu zeer voordelig verkrijgbaar.

Voor zowel kleine gazons als grotere tuinen en parken is er een geschikte Honda-oplossing. De HRG416PK is bijvoorbeeld een lichtgewicht duwmaaier voor moeiteloos maaiwerk, nu te koop van €499 voor €399. Een groot grasveld? Misschien is de zitmaaier HF2417HB dan iets voor u. De Honda-grasmaaiers zijn betrouwbaar, onderhoudsarm en gebruikersvriendelijk. Ze draaien op loodvrije benzine.

Deze actie loopt tot en met 30 september 2018. Prijzen zijn inclusief btw. Lees meer over de specificaties per product op www.honda.nl.

Meer weten over deze actie? Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust.

 

 De nieuwste Massey Ferguson 6715 S met Maschio-ploeg

Geschreven op: 12-04-2017

Bekijk de nieuwste Massey Ferguson 6715 S dyna-VT met de 5-schaarwentelploeg van Maschio Gaspardo.

Enkele kenmerken van de MF 6715 S: 150 pk, een ruime en schone voor, Auto Guide 3000 gps-systeem, fronthef, aftakas en laag brandstofverbruik. Een duurzame investering met een hoge betrouwbaarheid.

Bel of mail ons voor meer informatie.Spaar voor Gardena-tuingereedschap

Geschreven op: 15-03-2017

Tanken bij Barendregt Mechanisatie is goed voor uw tuin!

Bij drie keer tanken voor minimaal €30 per keer krijgt u al een leuke korting op Gardena-tuingereedschap. Spaar mee voor bijvoorbeeld een bladhark, bloemenschepje of bietenhak.

Wel uw tankbonnen goed bewaren. Lever ze in bij de kassa als u een keus uit ons Gardena-assortiment heeft gemaakt.

De actie loopt tot eind augustus.MF 6715 S Dyna VT afgeleverd

Geschreven op: 10-02-2017

Weer een nieuwe Massey Ferguson voor Hans Knoope.

Een 6715 S Dyna VT met Auto Guide 3000 GPS systeem, fronthef en aftakas en vele andere opties

Wij wensen Hans veel werkplezier met deze mooie tractor

 

 Oogst 2016

Geschreven op: 19-08-2016

 

De graanoogst van 2016 is bijna weer ten einde. De start ging wat moeizaam door de vele regen en nattigheid maar afgelopen week is het toch nog goed droog geworden en ging het vanzelf.

Een aantal chauffeurs vind het jammer dat het alweer is afgelopen. Het blijft toch het mooiste werk, altijd mooi weer, en met een Massey Ferguson van Barendregt Mechanisatie is het altijd een feest. 

 

 

Met Geld koop je geen geluk.

 

Maar met geld kunt een Combine kopen.

Heb je ooit iemand met een sacherijnig gezicht

een combine zien besturen? 

 

 

Deze MF 40 is verkocht aan Gebr. Brouwer in Scheemda 

 

 

 

Deze mooie foto is gemaakt door Henk Aarnoutse in Walcheren Het eerste jaar dat hij met deze mooie MF 38 dorst.

 

 

 

De nieuwe MF 7282 Centora van Frank Bouman

 

 

Deze MF 31 is verkocht aan Kees van der Kaa uit Dronten

 Alle MF onderdelen in de webshop

Geschreven op: 29-03-2016

Alle Massey Ferguson onderdelen welke wij in voorraad hebben  zijn in onze webshop gezet. Weet u een onderdeelnummer dan kunt u dit eenvoudig invulen in het zoekvenster. Om het nog iets overzichtelijker te maken hebben wij de nummers gegroepeerd in Massey Ferguson Trekkeronderdelen, Massey Ferguson Combine onderdelen, Massey Ferguson Pers onderdelen en Massey Ferguson Industrie/grondverzet machine onderdelen. Wij proberen er in de toekomst nog zoveel mogelijk foto's bij te zetten om het nog gemakkelijker voor u te maken dat u het juiste onderdeel heeft.Een cadeau voor U

Geschreven op: 07-02-2016

In de maand Februari hebben wij een fraai MF Parkeerbord voor iedereen die bij ons een offerte aanvraagt van een nieuwe of gebruikte machine uit ons leveringsprogramma. Het maakt niet uit of u een trekker of machine koopt. Heeft u interesse in een trekker, combine, maaimachine of ploeg. bel Nico 0622-522 487 of Kees 0651-345827 en vraag een offerte aan.u ontvangt dan dit prachtige MF parkeerbordNieuwjaarsborrel 2016

Geschreven op: 19-12-2015

Zoals elk jaar nodigen wij u weer uit voor onze traditionele nieuwjaarsborrel op vrijdag 8 januari 2016

Samen met u willen wij dan een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. 

 

 Wintershow achterveld

Geschreven op: 15-12-2015

 

Wintershow Achterveld 28 & 29 december 2015

Op 28 en 29 december a.s.bent u van harte welkom bij de Mechan Groep. Wilt u met ons mee rijden? laat het ons weten. op 21 en 22 december zijn er special guest dagen ook dan kunt u met ons op afspraak en alle aandacht krijgen die u wenst. Toch liever zelf op 28 of 29 december het adres is Hessenweg 164, Achterveld (bij Leusden) Bekijk de nieuwste modellen van onze merken. Bekijk de Innovatieve ontwikkelingen op het gebied van precicion farming. Geniet van de lekkere hapjes en drankjes. Met volop amusement voor de hele familie. Kom langs!  

Kijk op www.wintershow.euMassey Ferguson pakt uit

Geschreven op: 08-11-2015

MF pakt uit! Dit is het thema van de unieke 5 punten najaars-verkoopactie van Massey Ferguson. Rondom het thema 'Sinterklaas' hebben we een pakket van vijf EXTRA cadeaus samengesteld bij de aankoop van trekkers (MF 3600/5600/6600/7600/7700/8700 en MF verreikers). 

 • De eerste onderhoudsbeurt van uw nieuwe
  MF-tractor of MF-verreiker (50h) is helemaal gratis
 • Twee jaar lang 0% lease (financiële lease via AGCOfinance)
 • U mag drie gratis opties kiezen ter waarde van € 2.000,-
  (MF3600 / MF5600 / MF6600 / MF7700 en MF verreikers) of € 4.000,- (MF7600 / MF8700)
 • U krijgt een prachtig origineel MF-chaffeurspakket bestaande uit een fraaie MF-softshelljas,
  een MF-shirt, een MF-cap én originele MF-miniatuur
 • U krijgt 5 jaar lang EXTRA zekerheid op schade aan het object door eigen gebrek
  (conform de polisvoorwaarden)

Klik op de banner voor meer info

MECHANGR-5049D

 MF 7700 serie 185 t/m 280 pk

Geschreven op: 05-09-2015

NIEUW: de MF 7700 (185 t/m 280 pk)


De grote modellen uit de compleet nieuwe MF 7700 serie hebben een vermogensbereik van 185 t/m 280 pk. De alom bekende zuinige AGCO Power motor garandeert een lage kostprijs per draaiuur.

De tractoren zijn leverbaar met de keuze uit twee transmissies. Het niveau van uitrusting kiest de gebruiker zelf: Essential, Efficient of Exclusive. De modellen zijn voorzien van een Tier 4 final motor en vallen daarmee n de Vamil regeling.

Ongekend comfort

De MF 7700 serie is voorzien van een nieuwe geveerde vooras met maximaal. nog meer comfort een nog groter comfort en kan uitgevoerd worden met maximaal 8 ventielen. Het nieuwe dashboard biedt een helder overzicht en heeft een groter scherm voor eenvoudige en doeltreffende gebruikersinstellingen. Door de verhoogde hydrauliek-opbrengst, het veel grotere hefvermogen en een hoger totaalgewicht, is de MF 7700 serie heel breed inzetbaar.Nieuwe MF 7718 afgeleverd

Geschreven op: 20-10-20155 schaar afgeleverd

Geschreven op: 30-08-2015

Afgeleverd aan Jan van der Velde van "De Hoge Blok"

 

Een mooie ruime 5 schaar Vogel & Noot, type XS1050-V-vario-WXH400 5